Z2 U balie met 2 opzetelementen compleet

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Details

Z2 is een uiterst modern en modulair balieprogramma. Uitgevoerd in duurzaam Melamine met prachtige verstekhoeken. De opzetelementen zijn desgewenst in melamine te leveren of in een van de vele lakkleuren . Een ruime keuze aan opties zoals LED verlichting of kabeldoorvoeren , als de keuze voor hoge of lage elementen behoren tot de mogelijkheden. Andere kleuren en of maten op aanvraag.
Z2 U balie met 2 opzetelementen compleet
€ 3.668,00 excl. BTW € 4.438,28 incl. BTW
€ 4.585,00 20% korting!

Beschikbaarheid: Informeer voor de actuele voorraad

Deze receptiebalie U model bestaat uit 2 opzetelementen verkrijgbaar in 2 verschillende maten. stel de kleuren van uw Z2 balie zelf samen. Werkbladhoogte 73,5cm. Levertijd ca 4 weken.
Een ruime keuze aan opties zoals LED verlichting of kabeldoorvoeren behoren tot de mogelijkheden.
  • Wit melamine
  • Wengé melamine
  • Canaletto Walnut melamine
  • Elm melamine
€ 3.668,00 excl. BTW € 4.438,28 incl. BTW
€ 4.585,00 20% korting!

Sluiten

Offerte aanvraag

Met dit formulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Z2 U balie met 2 opzetelementen compleet

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Uw telefoonnummer:
Email adres:
Opmerkingen:
 

CORONA VIRUS. 

 Beste relatie,

Middels deze weg willen we je een update geven over de invloed van het Coronavirus op de gang van zaken bij KOOP Projectinrichting.

Wij gaan ons best doen om onze service, de afspraken die we met je maken en de levering van de bestelde meubelen  zoveel mogelijk volgens de planning en onze standaard door te laten lopen. We volgen en handelen te allen tijde naar de gezondheidsmaatregelen en adviezen die het RIVM voorschrijft.

We kunnen ons voorstellen dat er behoefte aan extra toelichting is voor wat dit voor jouw aanvraag/bestelling betekent. Vooropgesteld: wij nemen geen risico op het moment dat wij of de mensen op de plek waar we gaan inmeten of monteren gezondheidsklachten vertonen. We zullen in dat geval de afspraak in overleg inplannen op een ander moment.

 We beschrijven hieronder de situaties die voor je van toepassing kunnen zijn.

 Lopende offerte aanvraag

Het streven om binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat te leveren blijft gewoon staan. Aanvragen kunnen telefonisch, via de website, per mail of na een bezoek aan de showroom gedaan worden. De showroom blijft tot nader bericht geopend. Wij zijn zelf scherp om de voorgeschreven sociale afstand te bewaren en bij gezondheidsklachten thuis te blijven, we vragen van jou hetzelfde.

 Producten geleverd: Montage

Vooralsnog kunnen geplande montages doorgaan. Stel nu dat je het even wat minder prettig vindt om andere mensen over de vloer te hebben dan hebben wij daar natuurlijk begrip voor. Montages kunnen kosteloos verzet worden en daarnaast ben je vrij om aan te geven de montage uit te stellen wanneer wij je bellen om deze in te plannen. We bellen voor aanvang van de montage om te kijken hoe je je voelt en zijn uiteraard zelf nog secuurder dan normaal op het gebied van desinfectie.

 Het kan voorkomen dat wij van de planning af moeten wijken om de gezondheid van werknemers en personeel zo goed mogelijk te beschermen.

 We wensen iedereen een goede gezondheid toe.

 Met vriendelijke groeten,

KOOP Projectinrichting

Al 35 jaar dé plek voor kwalitatief hoogwaardige kantoormeubelen

Kiezen is simpel bij KOOP

U verdient een ruime keuze aan kantoormeubelen. Heeft u één werkplek nodig of gaat u een compleet kantoor inrichten? Kiezen is simpel bij KOOP! In deze webshop vindt u op een overzichtelijke manier het assortiment van KOOP gepresenteerd. We hebben deze webshop ingericht met onze meest gangbare kantoormeubelen zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Uiteraard bent u van harte welkom in één van onze showrooms, met nog veel meer keuze! 


         

*Kijk voor onze exclusieve uitverkoop van hoogwaardige kantoormeubelen via Koop discount B.V. op  www.officeoutletcenter.nu 
Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Prijs-, model-, en kleurwijzigingen voorbehouden.