Werken

Werken

Het is algemeen bekend; een goede werkplek levert meer werkplezier op èn verhoogt de productiviteit! Omdat er tegenwoordig enorm veel mogelijkheden zijn, nemen wij u graag mee om aan de hand van de juiste adviezen tot de beste keuze te komen. Van tafels met een vaste hoogte tot compleet uitgeruste zit-sta tafels, wij tonen u graag de juiste oplossing en zorgen dat u kunt genieten van een optimale werkplek.

Modulair tafelprogramma volgens Arbo 62-86cm bladhoogte.

In de serie metalen onderstellen bieden wij u een modulair frame waarbij u zelf het gewenste type poot kunt kiezen. Het voordeel is een zeer stevig en praktisch tafelframe middels de telescopische kabelgoten voor uw kabelmanagement en de eindeloze configuraties die u hiermee kunt maken met de talloze tafelbladen in diverse materialen en decoren.

Dynamisch werken met hoogte instelbare zit-sta tafels.

Werken met voldoende lichaamsbeweging is eenvoudig te realiseren met d especiaal hiervoor ontweikkelde FLEX-series. Van de hoogte verstelbare variant met slinger tot de zit-sta tafels met de nieuwste generatie motoren en electronica.

!Prijsstijging 

Beste relatie

In de verwachting dat de coronacrisis bijna op z’n eind is, worden we al enige tijd geconfronteerd met de gevolgen van de afgelopen turbulente periode

Gelukkig zijn wij als bedrijf deze tijd goed doorgekomen zowel op zakelijk  vlak als op het gebied van de gezondheid.

Op dit moment zijn de grondstoffenprijzen al geruime tijd aan het stijgen en inmiddels staan deze op een recordhoogte.
Wij zijn onze klanten tijdelijk tegemoet gekomen door GEEN prijsstijgingen door te voeren in de verwachting dat de situatie zich weer zou gaan herstellen maar helaas is dat niet het geval.

Omdat de grondstofprijzen exorbitant zijn gestegen hebben onze leveranciers de mededeling gedaan dat ook zij geen andere keuze meer hebben dan deze verhogingen volledig aan ons door te rekenen. Op grond van deze feiten zijn ook wij helaas genoodzaakt onze productprijzen hierop aan te passen.. Dit doen we door niet de productprijs te verhogen , maar U op de order een Tijdelijke Materiaal Toeslag van 8% te berekenen.

Zodra de situatie zich hersteld en de prijzen weer op een normaal niveau komen zullen wij dan ook direct deze toeslag niet meer toepassen.

Wij danken U voor uw begrip. mocht U nog vragen hebben omtrent deze prijsverhogingen kunt U ons bellen op Tel: 0499-496066.

* Door de crisis op de materiaalmarkt fluctueren de prijzen van staal en plaat materiaal ernorm, daardoor vanaf 9-6-2021 zijn de prijzen op onze website slechts ter indicatie en kunnen daarom ook geen rechten aan worden verleend. Voor de juiste en actuele prijzen contacteer onze afdeling verkoop.

KOOP Projectinrichting

Onze Showroom is weer normaal geopend 

MA - Vr  van  9.00 - 17.30 uur en

Zaterdag van 10.00 - 16.00 uur

Voor de webshop van kantoorartikelen klikt U hier

 

Al 35 jaar dé plek voor kwalitatief hoogwaardige kantoormeubelen

Kiezen is simpel bij KOOP

U verdient een ruime keuze aan kantoormeubelen. Heeft u één werkplek nodig of gaat u een compleet kantoor inrichten? Kiezen is simpel bij KOOP! In deze webshop vindt u op een overzichtelijke manier het assortiment van KOOP gepresenteerd. We hebben deze webshop ingericht met onze meest gangbare kantoormeubelen zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Uiteraard bent u van harte welkom in één van onze showrooms, met nog veel meer keuze! 


         

*Kijk voor onze exclusieve uitverkoop van hoogwaardige kantoormeubelen via Koop discount B.V. op  www.officeoutletcenter.nu 
Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Prijs-, model-, en kleurwijzigingen voorbehouden.