Werken

Werken

Het is algemeen bekend; een goede werkplek levert meer werkplezier op èn verhoogt de productiviteit! Omdat er tegenwoordig enorm veel mogelijkheden zijn, nemen wij u graag mee om aan de hand van de juiste adviezen tot de beste keuze te komen. Van tafels met een vaste hoogte tot compleet uitgeruste zit-sta tafels, wij tonen u graag de juiste oplossing en zorgen dat u kunt genieten van een optimale werkplek.

Modulair tafelprogramma volgens Arbo 62-86cm bladhoogte.

In de serie metalen onderstellen bieden wij u een modulair frame waarbij u zelf het gewenste type poot kunt kiezen. Het voordeel is een zeer stevig en praktisch tafelframe middels de telescopische kabelgoten voor uw kabelmanagement en de eindeloze configuraties die u hiermee kunt maken met de talloze tafelbladen in diverse materialen en decoren.

Dynamisch werken met hoogte instelbare zit-sta tafels.

Werken met voldoende lichaamsbeweging is eenvoudig te realiseren met d especiaal hiervoor ontweikkelde FLEX-series. Van de hoogte verstelbare variant met slinger tot de zit-sta tafels met de nieuwste generatie motoren en electronica.

Onze Showroom is geopend van:

Ma - Vr  van  8.30 tot 17.00 uur

Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten!

Voor de webshop van kantoorartikelen klikt U hier

 

Al 35 jaar dé plek voor kwalitatief hoogwaardige kantoormeubelen

Kiezen is simpel bij KOOP

U verdient een ruime keuze aan kantoormeubelen. Heeft u één werkplek nodig of gaat u een compleet kantoor inrichten? Kiezen is simpel bij KOOP! In deze webshop vindt u op een overzichtelijke manier het assortiment van KOOP gepresenteerd. We hebben deze webshop ingericht met onze meest gangbare kantoormeubelen zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Uiteraard bent u van harte welkom in één van onze showrooms, met nog veel meer keuze! 


         


Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Prijs-, model-, en kleurwijzigingen voorbehouden.