Werken

Werken

Een kantoor/werkruimte moet tegenwoordig niet alleen aan de strenge arbo-normen voldoen, maar ook aan tal van persoonlijke wensen die de gebruiker daar aan stelt. Een enkel rechthoekig bureau, een hoekbureau of een duowerkplek, hoogte instelbaar of verstelbaar voor flexibel gebruik en bijvoorbeeld staand werken. Met onze modulaire systemen voldoen wij al jaren aan deze normen en wensen met producten die constant worden verbeterd en uitgebreid. Zowel voor de enkele werkplek als voor complete kantoortuinen. Bekijk onze uitgebreide keuzemogelijheden. 

Al 35 jaar dé plek voor kwalitatief hoogwaardige kantoormeubelen

Kiezen is simpel bij KOOP

U verdient een ruime keuze aan kantoormeubelen. Heeft u één werkplek nodig of gaat u een compleet kantoor inrichten? Kiezen is simpel bij KOOP! In deze webshop vindt u op een overzichtelijke manier het assortiment van KOOP gepresenteerd. We hebben deze webshop ingericht met onze meest gangbare kantoormeubelen zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Uiteraard bent u van harte welkom in één van onze showrooms, met nog veel meer keuze! 


         

*Kijk voor onze exclusieve uitverkoop van hoogwaardige kantoormeubelen via Koop discount B.V. op  www.officeoutletcenter.nu 
Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Prijs-, model-, en kleurwijzigingen voorbehouden.