Zitten

Zitten

Zitten doen we vandaag de dag op diverse manieren met verschillende toepassingen. Loungen op speciaal ontworpen banken, fauteuils of in hoge akoestische zitcellen voor een informeel overleg. Vergaderen kan men op comfortabele sledestoelen of in draaibare meeting-stoelen, die zichzelf desgewenst netjes terugdraaien in de juiste stand. Een bureaustoel moet uiteraard voldoen aan alle strenge eisen van vandaag maar bovendien zeer goed zitten. Bureaustoelen zijn leverbaar in tal van uitvoeringen. Tot slot de directiestoel, deze dient comfortabel te zijn, van top kwaliteit en qua uitstraling perfect passend bij uw inrichting. Het blijft zitten maar als we toch zitten, dan graag goed , gevarieerd en naar uw wensen….

 

Beste relatie

In de verwachting dat de coronacrisis bijna op z’n eind is, worden we al enige tijd geconfronteerd met de gevolgen van de afgelopen turbulente periode

Gelukkig zijn wij als bedrijf deze tijd goed doorgekomen zowel op zakelijk  vlak als op het gebied van de gezondheid.

Op dit moment zijn de grondstoffenprijzen al geruime tijd aan het stijgen en inmiddels staan deze op een recordhoogte.
Wij zijn onze klanten tijdelijk tegemoet gekomen door GEEN prijsstijgingen door te voeren in de verwachting dat de situatie zich weer zou gaan herstellen maar helaas is dat niet het geval.

Omdat de grondstofprijzen exorbitant zijn gestegen hebben onze leveranciers de mededeling gedaan dat ook zij geen andere keuze meer hebben dan deze verhogingen volledig aan ons door te rekenen. Op grond van deze feiten zijn ook wij helaas genoodzaakt onze productprijzen hierop aan te passen.. Dit doen we door niet de productprijs te verhogen , maar U op de order een Tijdelijke Materiaal Toeslag van 8% te berekenen.

Zodra de situatie zich hersteld en de prijzen weer op een normaal niveau komen zullen wij dan ook direct deze toeslag niet meer toepassen.

Wij danken U voor uw begrip. mocht U nog vragen hebben omtrent deze prijsverhogingen kunt U ons bellen op Tel: 0499-496066.

* Door de crisis op de materiaalmarkt fluctueren de prijzen van staal en plaat materiaal ernorm, daardoor vanaf 9-6-2021 zijn de prijzen op onze website slechts ter indicatie en kunnen daarom ook geen rechten aan worden verleend. Voor de juiste en actuele prijzen contacteer onze afdeling verkoop.

KOOP Projectinrichting

Onze Showroom is weer normaal geopend 

MA - Vr  van  9.00 - 17.30 uur en

Zaterdag van 10.00 - 16.00 uur

Voor de webshop van kantoorartikelen klikt U hier

 

Al 35 jaar dé plek voor kwalitatief hoogwaardige kantoormeubelen

Kiezen is simpel bij KOOP

U verdient een ruime keuze aan kantoormeubelen. Heeft u één werkplek nodig of gaat u een compleet kantoor inrichten? Kiezen is simpel bij KOOP! In deze webshop vindt u op een overzichtelijke manier het assortiment van KOOP gepresenteerd. We hebben deze webshop ingericht met onze meest gangbare kantoormeubelen zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Uiteraard bent u van harte welkom in één van onze showrooms, met nog veel meer keuze! 


         

*Kijk voor onze exclusieve uitverkoop van hoogwaardige kantoormeubelen via Koop discount B.V. op  www.officeoutletcenter.nu 
Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Prijs-, model-, en kleurwijzigingen voorbehouden.